E-FATURA ve E- İMZA AKTİFLİĞİ KONTROLLERİ HK.

Değerli Meslektaşlarımız;

Kayseri Eczacı Odası olarak yerel/ulusal olmak üzere bir çok entegratör firma ile görüşme gerçekleştirilmiş olup yönetim kurulu kararı ile birliğimizin de hizmet satın aldığı KOLAYSOFT firması ile anlaşma sağlanmıştır. Bu anlaşmalar sonucunda;

Türk Eczacıları Birliği tarafından tüm eczacılarımıza ( Kolaysoft mevcut kullanıcıları da dahil )   1.000 ( Bin ) kontör ücretsiz olarak verilecektir.

Yönetim Kurulumuzca alınan karar doğrultusunda  Kayseri Eczacı Odası üyesi eczacılarımıza  2.000 ( İki Bin)  kontör ücretsiz verilecektir.

KolaySoft firmasından alınan sağlayıcılık hizmetinde;

• Aktivasyon ücretsiz,
  • 2021 – 2022 yılı e- defter gönderim ve saklama ücretsiz olacaktır.

ÖNEMLİ

17 Haziran 2021( Perşembe) tarihinden itibaren Kolaysoft  tarafından üyelerimiz aranacak ve işlemleri gerçekleştirilecektir. ( E – İmzalar hazır halde bulunmalıdır. )

Başvuru Adresi : https://www.eczacikartfatura.com/                               Çağrı Merkezi : 0850 259 98 08

NOT:

• Bu durum tavsiye niteliğinde olup, üyelerimiz farklı entegratör firmalar ile bireysel anlaşma yapabilirler.
  • Farklı entegratör  firma ile çalışılması durumunda Odamıza bilgi verilmesi rica olunur.

Ayrıca;

Entegratör firmalardan gelen bilgilere göre bir çok eczacımızın e imzalarının aktif olmadığı ve aktif kontrollerinin nereden yapılacağı konusunda tereddütlerin yaşandığı bildirilmektedir.

E-fatura geçiş sürecinde mağduriyet yaşanmaması ve yoğunlukların azaltılması için Meslektaşlarımız, www.eczacikartfatura.com adresinden e-imzalarının aktif olup olmadığını test edebilirler.

Bilgilerinize sunulur.

16 Haziran 2021 - Okunma Sayısı : 1701