Eczanelerden Tıbbi Malzeme Temini, Ürün Takip Sistemi İşlem Basamakları ve Medula Giriş İşlemleri Hakkında Bilgilendirme

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından yayımlanan duyuru ile, TİTUBB sistemine veri girişinin 04.06.2017 tarihinde kapanacağı ve Ürün Takip Sisteminin 12/06/2017 tarihinde hizmete gireceği duyurulmuştu. Eczanelerden Tıbbi Malzeme Temini, Ürün Takip Sistemi İşlem Basamakları ve Medula Giriş İşlemleri hakkında Birliğimiz tarafından hazırlanan bilgilendirme dosyası ekte yer almaktadır.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Ekteki dosyaya Türk Eczacıları Birliği internet sitesinin ana sayfasında sol kısımda yer alan “Uygulamalar” menüsü altındaki “Bilgilendirme - Tıbbi Malzeme Temini” butonu üzerine tıklanarak ulaşılabilmekte ve indirilebilmektedir.

DT:14.06.2017

ECZANELERDEN TIBBİ MALZEME TEMİNİ HK BİLGİLENDİRME SUNUMU İÇİN TIKLAYINIZ