Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün E-Reçete Uygulamaları Konulu Yazısı Hakkında

01.11.2019 tarihinden itibaren elektronik olarak düzenlenmeyen reçetelerin Genel Müdürlük tarafından ödenmeyeceği duyurulmuştu.

Acil durumlarda ve Sistem Çalışmaması ile ilgili durumlarda ne yapılacağı konusunda Kuruma sorulmuş olup, ekte gönderilen kurum yazısında alınan kararda herhangi bir değişiklik öngörülmediği bildirilmiştir.

Bilgilerinize....


Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün E-Reçete Uygulamaları Konulu Yazısı Hakkında

T.C. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uluslararası Koruma Dairesi Başkanlığı tarafından Birliğimize gönderilen 25 Ekim 2019 tarihli yazıya istinaden, aynı gün internet sayfamızda yayımlanan duyuru ile, 01.11.2019 tarihinden itibaren elektronik olarak düzenlenmeyen reçetelerin Genel Müdürlük tarafından ödenmeyeceğinin bildirildiği duyurulmuş; geçici koruma kapsamındaki yabancılara ilişkin düzenlenen manuel düzenlenen reçetelerin hangi koşullarda karşılanabileceği konusunda da Genel Müdürlükten bilgi talep edildiği duyurumuzda belirtilmişti.

Konu hakkında Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Birliğimize iletilen 28.10.2019 tarihli yazı ekteki şekildedir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ


Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen yazı için tıklayınız.


dt : 28.10.2019

28 Ekim 2019 - Okunma Sayısı : 3015