İTS’ye Hasılat Bilgisi Girişi Süresinin Uzatılması Hakkında

TİTCK Başkanlığı tarafından 01.04.2021 tarihinde yayımlanan duyuru ile, Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelik'in 16 ncı maddesi gereğince serbest eczanelerin 2020 yılı KDV hariç hasılat bilgileri, İlaç Takip Sistemi (İTS) üzerinde yer alan hasılat giriş ekranına 01.04.2021-30.04.2021 tarihleri arasında girilmesi bildirilmiştir.

COVID-19 pandemisi nedeniyle alınan tam kapanma tedbirleri kapsamında, e-devlet uygulamalarında meydana gelen yoğunluk nedeniyle, hasılat bilgi girişini tamamlayamayan meslektaşlarımızın durumu Birliğimiz tarafından TİTCK Başkanlığına iletilerek, İTS’ye hasılat bilgisi girişi için tanınan sürenin uzatılması talep edilmiştir.

TİTCK Başkanlığı tarafından talebimiz uygun bulunarak, Kurumun internet sayfasından, hasılat bilgisi girişinin 16 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılabileceği duyurulmuştur.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Kurum duyurusuna ulaşmak için tıklayınız.

01 Mayıs 2021 - Okunma Sayısı : 687