KAYMEK ECZACI ASİSTANLIĞI KURSU HK.

Odamız ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile bölgemizde faaliyet gösteren eczanelerimize  personel yetiştirmek için  imzalanan protokol kapsamında 4 Şubat 2023 Cumartesi günü  Kaymek Sümer Tesisinde  ‘Eczacı Asistanlığı Kursu’ başlayacaktır. Kursiyer sayısı 50 kişi olarak belirlenmiş olup 35 kişilik kontenjan Kaymek’in online sayfasına yapılan başvurular sonucunda  dolmuştur.

15 kişilik kontenjan için odamıza  23.01.2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar isim bildirmenizi

( isim soy isim , doğum tarihi g/a/y , telefon ve mezuniyet bilgisi ) önemle rica ederiz.

Kayıt sonrasında Kaymek tarafından istenilen belgeler ;

• Kimlik fotokopisi
  • 1 adet vesikalık fotoğraf
  • Mezuniyet belgesi veya öğrenim durumunu gösterir belge fotokopisi

Not:

Eczane Asistanlığı dersleri  eczacılarımız tarafından, iletişim dersleri Kaymek eğitmenleri tarafından verilecek olup kurslarımız dönemsel olarak tekrarlanacaktır.

Yeterli sayıda kontenjan sayısına ulaşıldığında , odamıza bildirilen isimler diğer eğitim için not alınacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

20 Ocak 2023 - Okunma Sayısı : 1681