Medula Sistemi Şifre Güncelleme İşlemi Hakkında

Bilgi güvenliği kapsamında, SGK ile sözleşmeli olan eczanelerimizin 1 Eylül 2016 tarihinden önce şifre güncellemesi yapmaları ve her 90 günde bir de yenilemeleri gerektiği bildirilmiş olup, detaylı bilgi aşağıdaki gibidir.

Bilgilerinize...

Medula Sistemi Şifre Güncelleme İşlemi Hakkında

SGK tarafından yapılan bildirimde;

Bilgi güvenliği kapsamında, 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren Kurum ile sözleşmeli tüm sağlık hizmet sunucularının Kurumdan temin etmiş oldukları şifrelerini 90 günde bir değiştirmeleri gerektiği; 90 günlük süre dolduğu halde şifre güncellemesi yapmayan eczanelerin uygulamaya girişine izin verilmekle birlikte bahse konu işlem yapılana kadar sadece şifre değiştirme menüsü aktif olacağı; son 90 gün içerisinde şifre güncellemesi yapmamış kullanıcıların sorun yaşamamak için 1 Eylül 2016 tarihinden önce güncelleme yapmaları gerektiği iletilmektedir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

24 Ağustos 2016 - Okunma Sayısı : 10409