RÖPORTAJLAR

12. Bölge Kayseri Eczacılar Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş:_ 17 Eylül 2015

12. Bölge Kayseri Eczacılar Odası 44. Olağan Seçimli Genel Kurul sonrasında yeniden başkan seçilen ve ekibiyle görevi devralan 12. Bölge Kayseri Eczacılar Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş, ”Yönetim Kurulu üyelerimizle hem mesleki anlamda hem de hastalarımız için sosyal anlamda ciddi projelerimiz olacaktır” dedi.

“Yeni yönetimdeki arkadaşlarımızla iyi işler başaracağımıza inanıyorum” diyen Oğuzhan Ulutaş, "Yönetimdeki kişiler uyumlu, dinamik ve ajandaları dolu kişilerdir. Meslektaşlarımız için ciddi anlamda projeler üreteceğini düşündüğüm arkadaşlarla bundan sonra yol alacağım. Kendileriyle hem mesleki anlamda hem de hastalarımız için sosyal anlamda ciddi projelerimiz olacaktır. Bu konuda çalışmalarımıza biz ilk günden başladık ama bugün yetkimizi alarak bu çalışmalarımızı resmileştireceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.Ulutaş, "Ayrıca tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidimiz Oktay İzgi’yi dün toprağa verdik. Allah şehidimize rahmet eylesin ve ailesine sabır versin. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. İnşallah ülkemizde en kısa sürede kardeşlik ve huzur ortamı oluşur" diye konuştu.

Kurul Divan Başkanı Eczacı Hale Güntan ise "Seçim sonuçları bugün açıklandı. Görev verilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Seçimde iki liste yarıştı. İki liste de gayet güzel çalıştı” ifadelerini kullandı.

İhlas Haber Ajansı

ECZACI ODASI BAŞKANI OĞUZHAN ULUTAŞ:_ 14 Eylül 2015

12. Bölge Kayseri Eczacılar Odası 44. Olağan Seçimli Genel Kurulu sonrasında yeniden başkan seçilen Oğuzhan Ulutaş, "Ekibimizle beraber meslektaşlarımızın mesleki sorunları için mücadelemize devam edeceğiz" dedi.
12. Bölge Kayseri Eczacılar Odası 44. Olağan Seçimli Genel Kurulu sonrasında yeniden başkan seçilen Oğuzhan Ulutaş, seçim sürecini değerlendirdi. Ulutaş, "Seçimlerimiz dün akşam itibariyle neticelendi. 2 liste yarıştık. Meslektaşlarımız yeniden görevi bize verdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Aday olan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da meslektaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonrada yine aktif süreci devam ettireceğiz. Türk Eczacılar Birliği’nde de aktif bir rol üstlenmiştik. Yine ona devam edeceğiz" dedi.
Ulutaş ayrıca, "Mesleki problemlerimizle alakalı mevcut yönetim olarak bilgi sahibiyim ve mücadele eden biriyim. Bundan sonra da mücadelemizi devam ettireceğiz. Oldukça yoğun mesleki problemimiz var. bunları çözmek adına gayretli olacağız. Yeni ekibimizle sosyal projelerle meslektaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
İhlas Haber Ajansı

21 Eylül 2015 - Okunma Sayısı : 2582