TAM KAPANMA GÜNLERİNDEKİ ECZANE MESAİLERİMİZ HK.

Son yayınlanan genelge ile 29 Nisan – 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında yurt geneli tam kapanma gerçekleşmiştir.

Yönetim Kurulumuza mesai saatleri için gelen taleplerde semt eczanelerimiz, hastane bölgesi eczanelerimiz ve asm yakınındaki eczanelerimiz farklı mesai saatleri taleplerinde bulunmuşlardır.

Yönetim Kurulunca; özel ve kamu sağlık merkezlerinin çalışma saatlerinde değişiklik olmaması, kamu kurumlarının, genelgede yayınlanan bir çok iş gruplarının açık olması ve vatandaşların doktora ve ilaca erişiminde kolaylık sağlanması gibi durumların değerlendirilmesi yapılmış olup, vatandaşlarımızın ilaca ulaşımında mağdur olmaması adına bahse konu tarihler arasında bölgemizdeki eczanelerimizin önceki düzenleri ile mesailerine devam etmelerine oy birliği ile karar alınmıştır. Bu süreçteki düzenlemeler ilerleyen zamanlarda tekrar değerlendirilecek olup;

Açılış kapanış saatlerimizde herhangi bir değişiklik olmayacaktır. ( Açılış: 08.30 – Kapanış: 18.00 )

Ayrıca;

Pandemi süresi içerisindeki sokağa çıkma yasaklarında cumartesi günleri için izin almış olan bölgelerimiz, daha öncesinde izinleri alınmış cumartesi günleri dönüşümlü olarak nöbet tutan eczanelerimiz yine aynı düzenlerinde devam edecek olup, hafta içi açıklardır.

İlçelerimiz ise kendi temsilciliklerinin yapmış oldukları düzeninde devam edeceklerdir.

Bilgilerinize...

12. Bölge Kayseri Eczacı Odası Yönetim Kurulu

01 Mayıs 2021 / Cumartesi ( Resmi Tatil ) Eczanelerimiz Kapalı Nöbet Düzeni

08 Mayıs 2021  / Cumartesi  Eczaneler Açık Normal Mesai ( İlçe ve cumartesi dönüşümlü olan bölgelerin  düzenleri aynı )